Deze accessoires geven je badkamer extra sfeer en uitstraling

Wil je je badkamer een compleet nieuw uitzicht geven? Is je budget beperkt om je badkamer te renoveren? Met de juiste accessoires kun je een nieuwe sfeer brengen in je badkamer. En je moet er zelfs niet zo nodig de tegels of badkamermeubels vervangen. Badkamer accessoires in je favoriete kleuren geven je badkamer een persoonlijke uitstraling. Welke accessoires mogen in je badkamer zeker niet ontbreken?

Badlinnen in verschillende kleuren

Badkamerlinnen zoals handdoeken zijn onmisbaar in elke badkamer. Het kiezen van de juiste handdoeken en ander badtextiel en hun presentatie kunnen het verschil maken. Kies badlinnen in je favoriete kleuren. Stijlvol opgerold op een in het oog springende plaats worden ze de absolute blikvanger van je badkamer.  Handdoeken in twee diverse kleuren doen het altijd uitstekend. Kies alle andere accessoires zoals handdoekhouders in dezelfde kleuren. Dat straalt naast de gewenste kleur ook de nodige sfeer uit.

Planchets

Heb je in je kleine badkamer te weinig opbergruimte? Dat kun je oplossen met het gebruik van planchets. Die zijn  er in alle mogelijke modellen, afmetingen en materialen. Planchets zijn niet alleen handig als opbergruimte. Ze zijn ook mooi, strak en trendy. Je plaatst planchets bijvoorbeeld in het stortbad, boven het wc of het bad en naast je wastafel. Op die manier stelen ze je in staat de beperkte ruimte in je kleine badkamer maximaal te benutten.

Spiegels

Spiegels zijn onmisbaar in je badkamer. Ze zorgen voor een speciale, gezellige sfeer en geven je badkamer een nieuwe uitstraling. Je kunt ze verder combineren met sfeervolle verlichting. Bij een klassiek ingerichte badkamer kies je best een ronde spiegel. Een rechthoekige, zwarte badkamerspiegel doet het dan weer uitstekend in een moderne badkamerinrichting. Zelfs een badkamerspiegel met verwarming behoort tot de mogelijkheden.

Andere leuke badkameraccessoires

Deze leuke accessoires doen het ook altijd goed in je badkamer:

  • Sfeervolle douchegordijnen in meerdere (trendy) kleuren en prints
  • Badmatten
  • Bijzettafels
  • Planten
  • Opbergmanden

Geef je badkamer een aangename geur

Aangename geurtjes voor je badkamer vergroten je thuisgevoel. Maak daarvoor gebruik van allerlei geurkaarsen, geurstokjes en zeepjes. Met lekker ruikende badkamer doet je maximaal genieten en ontspannen in je badkamer.

Nieuwe badkamer kopen

Ben je aan een nieuwe badkamerinrichting toe? Maak dan zeker kennis met de nieuwe badkamers van Anselm Oome.