De voordelen van wonen in Marbella

Veel mensen dromen van een woning in Spanje als ze met pensioen zijn. In Spanje heb je veel verschillende plaatsen om te wonen, waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken. Marbella biedt veel voordelen! Wat de voordelen zijn van wonen in Marbella lees je in dit artikel.

Een villa of appartement in Marbella

Er zitten heel wat voordelen aan een huis kopen in Marbella, aan het strand of aan de zee. Veel villa’s en appartementen die je via Villa Nova Real Estate kan kopen, hebben 24-uurs beveiliging, zwembaden en mooi aangelegde tuinen. Ondergronds parkeren is ook iets wat bij veel woningen in Marbella een optie is. Dit is vooral in de zomer erg fijn. In het zomerseizoen wanneer er meer mensen zijn in Marbella en de parkeerplaatsen buiten schaars zijn, is dit vooral erg handig. Wanneer de zon op zijn warmst is, staat jouw auto namelijk lekker de hele dag in de schaduw.

Je kunt er goed winkelen

De Costa del Sol heeft veel winkels. Van Gucci tot Primark, je kunt er alles vinden. Grote winkelcentra zoals La Cañada in Marbella zijn erg populair en je kunt de meeste merken onder één dak vinden, meestal met gratis parkeren. Internationale supermarkten zoals de Franse Carrefour zijn makkelijk te vinden en te bereiken, net als kleinere Engelse voedselwinkels en groente- en fruitboeren, je bent van alle winkels voorzien wanneer je in Marbella woont.

Je hebt vaak goed weer!

Het weer in Nederland is niet altijd om over naar huis te schrijven. In Marbella is dit wel anders. Het weer aan de Costa del Sol is bijna altijd perfect. Je kunt met dit weer heerlijk genieten in de zon op het strand. Dat is een stuk beter dan in de regen blijven in Nederland.