Tips voor een leuke zomer met nieuwe zwemkleding!

Het voorjaar komt weer steeds iets dichterbij en dat betekent dat het langzamerhand weer tijd wordt om naar zomerkleding en zwemkleding te kijken. Natuurlijk kan mooie vrouwelijke badkleding in de zomer niet ontbreken. Lees snel verder, want in dit artikel lees je tips over het kopen van nieuwe badkleding voor aankomende zomer!

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk. Ook als je een nieuwe bikini of zwembroek koopt, wil je misschien letten op duurzaamheid. Je kunt bijvoorbeeld een duurzame zwembroek van Ramatuelle kopen.

Ga je voor een badpak of een bikini? 

Veel dames kiezen ervoor om een bikini te dragen omdat ze zo lekker bruin kunnen worden, maar ook veel vrouwen zijn juist weer fan van een badpak. Kies voor datgene waar jij jezelf comfortabel in voelt. Een badpak hoeft niet suf te zijn en een bikini hoeft ook niet bloot te zijn, er zijn genoeg opties ertussenin. Kies bijvoorbeeld voor een high waist bikini broekje. 

Zo kan je buik nog steeds genieten van de zon, maar heb je wel wat extra stevigheid rond je middel, ideaal dus!

Badpakken die wat meer open zijn

Ook zijn er veel badpakken die wat meer op een bikini lijken doordat ze wat meer open zijn. Denk bijvoorbeeld aan badpakken met een open rug, maar op de voorkant heb je een stuk wat aan elkaar zit. Dit ziet er vaak heel mooi uit! Mocht je toch liever voor een traditioneel badpak gaan, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Op de website van Ramatuelle Beachwear hebben ze zowel open als dichte badpakken in het assortiment. Neem dus zeker een kijkje op de website!

Oudere modellen komen terug

Veel standaard bikini en badpak modellen komen weer terug in de winkels te hangen. Denk aan de halter top, maar ook de bandeau en triangelbikini zijn weer helemaal hip. Hoogvullende broekjes kunnen in dit rijtje ook niet ontbreken en vooral in opvallende kleuren, denk bijvoorbeeld aan fel groen!